Cât costă noul model Samsung Galaxy Fold

Noua generație de telefoane Samsung S10 , lansată miercuri, cuprinde și mult așteptatul Samsung Galaxy Fold, primul smartphone pliabil, care poate avea dimensiunile unui telefon sau ale unei tablete.

Samsung a anunțat că va lansa noul Samsung Galaxy Fold încă din luna noiembrie. Noul smartphone pliabil va fi lansat oficial pe 26 aprilie și va veni la pachet cu o pereche nouă de căști Samsung wireless.

Pentru cei care se întreabă cât costă Samsung Galaxy Fold, trebuie să știți că acesta va avea un preț destul de piperat, care pornește de la 1.980 dolari în SUA și 2.000 de dolari în Europa.

Vor exista două versiuni ale noului Samsung Galaxy Fold: cu conectivitate LTE și 5G.

„Cu Samsung Galaxy Fold primeşti un telefon inteligent puternic şi o tabletă revoluţionară, într-un singur pachet premium. Când este pliat, are un display de 4,6 inci, dar când dispozitivul se deschide şi lumea vostră se deschide, cu un display flexibil de 7,3 inci, care transformă telefonul într-o tabletă”, afirmă Justin Denison - manager de produs Samsung.

Samsung Galaxy Fold folosește tehnologia Infinity Flex Display, care permite plierea telefonului suficient încât să îți încapă în buzunar. Smartphone-ul are un procesor Qualcomm 7nm octa-core și 12 GB de memorie RAM.

Samsung Galaxy Fold are două baterii cu o capacitate totală de 4380mAh și șase camere - trei pe partea din spate, două pe interior și una în față, ceea ce îți permite mai multă flexibilitate atunci când faci poze.

Leave a Comment