HMD Global pregătește un telefon entry-level cu 5G - modelul Nokia XR20, care bifează o apariție în GeekBench

După ce am aflat că Nokia a vândut peste 55 milioane de telefoane în 2020, HMD Global a introdus pe piață un telefon low-end numit Nokia C01 Plus . Acum descoperim că ni se pregătește ceva mai interesant decât acest terminal și anume modelul Nokia XR20 care tocmai ce și-a făcut apariția în baza de date GeekBench și care va fi un telefon entry-level cu 5G la bord .

Din listarea de față aflăm că Nokia XR20 va sosi echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 480 5G și cu 4 GB RAM, respectiv Android 11 ca OS preinstalat din fabrică. Numele ne poate duce cu gândul la Nokia X20 care de curând a început să fie disponibil și local, cu posibilitatea ca XR20 să fie o variație a sa, așadar un design similar dar componente hardware schimbate - cu excepția procesorului care va fi păstrat.

Mă aștept să văd un panou cu rezoluție HD+ totuși, poate o cameră foto triplă în spate și configurații mai slabe, precum este și cazul celei de față cu 4 GB RAM. Nokia X20 pornește de la 6 GB RAM și aduce și o variantă cu 8 GB RAM. Nu este clar când exact va debuta acest Nokia XR20 dar așteptăm leak-uri și teasere în perioada următoare.

Leave a Comment