Samsung anunță evenimentul Galaxy Unpacked partea a 2-a pe 20 octombrie, axat pe aplicații și dispozitive colorate; Vine Galaxy S21 FE sau Galaxy Tab S8?

Pe neașteptate astăzi vine din partea celor de la Samsung un teaser asociat unui eveniment Galaxy Unpacked Partea a 2-a . Acesta este programat pentru data de 20 octombrie, iar pe seama materialului promo descoperim că această conferință ar putea fi axată pe software. Vedem iconițele aplicațiilor Samsung, cât și o mulțime de cutii colorate care ar putea face aluzie la dispozitive noi care vor sosi pe aceaste nuanțe.

Culorile prezentate ne duc clar cu gândul la Samsung Galaxy S21 FE, un telefon ale cărui zvonuri ne-au dus dintr-o extremă în alta, de la amânare la anularea sa și mai nou la un debut amânat pentru luna ianuarie 2022 când trebuia să vină S22. Iată ce descriere oferă Samsung pentru acest eveniment:

"Utilizatorii noștri sunt polifacetici și trăiesc viața în atât de multe moduri colorate, interesante și unice. Ca atare, tehnologia pe care o folosesc în fiecare zi ar trebui să reflecte individualitatea lor."

Există ce-i drept și unele zvonuri referitoare la faptul că pe data de 20 octombrie în cadrul acestui eveniment Unpacked vom vedea ediții BESPOKE pentru pliabilele Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 în nuanțe de albastru, roz, alb și galben, asta deși seria BESPOKE este asociată frigiderelor care permit customizare prin panouri colorate și de diferite materiale.

O altă speculație ajunsă în online face referire la posibilitatea ca evenimentul să ne aducă lansarea seriei de tablete Galaxy Tab S8, asta luând în calcul și faptul că a trecut un an de la debutul lui Tab S7. Orice ar fi, ne convingem peste o săptămână atunci când va avea loc Galaxy Unpacked Part 2, de la ora 17:00 (ora României) - eveniment transmis pe Samsungom .

Leave a Comment