Samsung Galaxy A52 5G: Design mult mai sexy în persoană decât în randări

Samsung Galaxy A52 5G continuă moştenirea telefoanelor cu Glasstic din ultimii ani, doar că de această dată oferă un corp din material plastic mat. Are şi un modul de cameră ceva mai apropiat de cel de pe S21, doar că nu înfăşurat în jurul colțului. Telefonul are şi certificare IP67 , pentru rezistenţa la apă şi praf, putând fi scufundat în apă până la 1 metru adâncime şi timp de 30 de minute.

Video-review Samsung Galaxy A52 5G, secțiunea Design

Are o talie de 8.4 mm şi greutate de 189 de grame. Soseşte pe 4 nuanţe: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet şi Awesome Blue . Versiunea Violet mi-a atins sensibilităţile, dar nici cea albastră nu e rea deloc. Spatele din plastic nu atrage amprente din fericire şi nici grăsime . E un telefon masiv, dar destul de comod de manevrat. Stă bine la aderenta şi are butoane responsive. Estetii ar putea obiecta la muchiile groase ale ecranului, dar măcar există simetrie.

Mi se pare că e mai plăcut vizual decât A50 şi A51 şi apreciez mult senzaţia atingerii spatelui, un " soft touch " plăcut. Şi rama e din plastic şi telefonul nu mi-a dat deloc senzaţia de fragilitate. Ecranul are protecţie Gorilla Glass 5 , iar camera nu iese foarte mult în relief.

Nu prea am ce să îi reproşez acestui telefon, poate doar masivitatea, dar asta e o chestiune subiectivă. E bine construit, aderent şi ergonomic, iar nuanțele vor atrage publicul ta

Disponibilitate

Prețuri actualizate

Leave a Comment