Samsung Galaxy J1 Mini anunțat de compania coreeană

Ca mulți dintre marii săi rivali, Samsung încearcă să ia cât mai mult din piețele mai slab dezvoltate financiar, oferind un device ce se pliază pe un buget restrâns.

Ultimul device ce s-a alăturat clasei low-end este Samsung Galaxy J1 Mini și a fost anunțat în Filipine. Acest smartphone este aproape identic cu Galaxy J1 Nxt, dar vine cu un downgrade de la 1GB RAM la 768MB. Nu știm cât de mult poate afecta prețul acest downgrade, dar poate au fost luați în considerare și alți factori de care noi nu știm.

Specificațiile tehnice, așa cum era de așteptat, nu sunt deloc extraordinare. Samsung Galaxy J1 Mini are un display TFT de 4” cu rezoluția de 480x800px. Sub “capotă” se ascunde un procesor quad-core tactat la 1.2GHz, care ajută la rularea sistemului de operare Android 5.1 Lollipop. Camera principală are 5MP cu senzor CMOS, iar cea frontală este de tip VGA de 0.3MP. Samsung Galaxy J1 Mini include o baterie de 1600mAh, compania coreeană afirmând că “va duce” până la 8 ore convorbiri 3G, până la 7 ore browsing și până la 29 ore audio playback.

Device-ul mai oferă suport dual-SIM, USB 2.0, GPS, Glonass, jack stereo de 3.5mm, Wi-Fi și Bluetooth 4.0

Leave a Comment