Samsung Galaxy Note 7 – vânzările au fost oprite în totalitate

Samsung Galaxy Note 7 a fost oprit în mod oficial de la comercializare. În același timp, toate unitățile vândute sunt chemate în service.

În ultimele zile au apărut informații că bateria unor unități Samsung Galaxy Note 7 a luat foc în timpul încărcării. Acum, Samsung a anunțat că recheamă toate unitățile Galaxy Note 7. Produsul va fi înlocuit tuturor celor ce predau phablet-ul achiziționat, indiferent de data la care a fost cumpărat.

Între timp, toate unitățile Samsung Galaxy Note 7 au fost oprite de la comercializare, până ce toate device-urile cu probleme vor fi retrase de pe piață și vor rămâne în circulație doar device-urile neafectate. Un oficial de rang înalt din cadrul Samsung a dat asigurări că numai 24 de unități la fiecare 1 milion de device-uri au probleme, dar compania nu vrea să-și supună clienții la eventuale riscuri.

Până acum au fost înregistrate 35 de cazuri în care bateria a luat foc. Deși bateria a fost proiectată de Samsung, producerea bateriilor a fost cedată către alte fabrici. Din ce se știe până acum, doar bateriile produse de o anumită fabrică prezintă probleme.

Este de apreciat faptul că Samsung a luat în serios acestă problemă și mai ales pentru că recheamă toate device-urile comercializate, chiar dacă costurile pentru o astfel de acțiune nu sunt deloc mici.

Leave a Comment