Samsung Galaxy S6 – informații în timp real de la lansare

Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S Edge se lansează astăzi la Barcelona.

Mulțumim pentru faptul că ați ales site-ul nostru pentru a afla detaliile despre noile smartphone-uri Samsung.

A început prezentarea, sala în care se prezintă noile telefoane este înconjurată cu ecrane pe care se proiectează imagini.

Lee Young-Hee urcă pe scenă și prezintă detaliile acestei prezentări.

CEO-ul Samsung, Jong-kyun spune ca în această seara, zvonurile despre Samsung Galaxy S6 se opresc. – Oamenii doresc tot ce e mai bun atunci când aleg să își cumpere un smartphone.

– Telefoanele o să ofere securitate pentru datele utilizatorilor. – Incarcarea se poate face wireless exact cum se preconiza. – Samsung Galaxy S6 este primul telefon cu marginile leterale curbate. – Atunci când telefonul este cu fața în jos și nu dorești/poți să îl întorci, senzorul de langă cameră odată atins va trimite un mesaj prin care comunici faptul că nu poti să răspunzi. Lee Young-Hee ataca subtil iPhone-urile care s-au îndoit și garantează faptul că noul model Galaxy S6

Tehnologia folosită este NFC și MST, o nouă tehnologie proprie, astfel că plățile mobile sunt mai accesibile ca niciodată, atât pentru comercianți, cât și pentru utilizatori.

Samsung

– Procesor – Quad 2,1GHz + Quad 1,5Ghz, Octacore – Memorie ram DDR4 – 3GB – Se foloseste o nouă tehnologie pentru stocare. Memoria internă incepe de la 32 GB însă mai există și variante de 64 și 32 GB – Display-ul se afirma ca este de cea mai buna calitate. 5.1 Quad HD Super Amoled. Acesta are cu 77% mai multi pixeli decât modelul S5. – Cu 10 minute de încărcare, puteți utiliza 4 ore în convorbire. – Bateriile sunt fixe, nu se mai pot scoate. – Corpul este unibody. – Incarcarea wireless este inclusă – 6.8 mm este grosimea – Camera foto frontala are 5MP, permite cu 60% mai multa lumină (Fericirea celor care iși face selfie-uri) – Camera principală cea din spate are 16 MP, cu tehnologie OIS. Filmarea este mult îmbunatățită oferă mai multă lumină chiar și seara. – Activarea camerei se face în 0.7 secunde.

Leave a Comment