Samsung Galaxy S6 vine cu un concept nou de design

Samsung Galaxy S6 vine cu un design complet diferit. Despre ce este vorba?

Cu toate că realizarea noului smartphone din marea familie S – Samsung Galaxy S6 se află abia la început, compania sud-coreeană este foarte încrezătoare de noul concept revoluționar cu care acesta va veni pe piața telefoanelor mobile.

După cum ne-au promis în trecut, cei de la Samsung se pare că se țin de cuvânt și vor veni cu un nou design, fresh, revoluționar pentru toate produsele ce urmează să fie lansate din 2015. Primul pas a fost făcut cu lansarea lui Samsung Galaxy Alpha , un telefon echipat cu tot ce este mai bun.

Conform celor de la Sam Mobile, Samsung Galaxy S6 poartă numele de cod Project Zero . Pentru noul Samsung Galaxy S6, se zvonește că sud-coreeni au ales să conceapă un telefon de la zero, de unde și numele acestuia de cod.

Dacă aplecăm urechea la zvonuri, ne așteptăm ca viitorul Samsung Galaxy S6 să nu semene cu nici unul dintre frații săi mai mici din marea familie S.

Sperăm ca cei de la Samsung să se țină de toate promisiunile făcute în legătură cu viitorul smartphone Samsung Galaxy S6 și la sfârșitul lunii martie să participăm la o nouă lansare marca Samsung.

Până la mult așteptatul Samsung Galaxy S6, ne putem bucura de performanțele nemărginite ale lui Samsung Galaxy S5 , un smartphone care ocupă unul dintre locurile fruntașe din lista celor mai performante telefoane ale lui 2014 pe care le găsiți aici .

Leave a Comment